Lumykras-lääke, kok...
 
Notifications
Clear all

Lumykras-lääke, kokemuksia kaivataan

1 Posts
1 Users
0 Likes
139 Views
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 1417
Topic starter  
Onko sinulla kokemuksia Lumykras-lääkevalmisteen käytöstä?
 
Hei,
 
Euroopan lääkevirasto EMA hyväksyi marraskuussa 2021 ehdollisesti myyntiluvan Lumykras-lääkevalmisteelle. Myyntiluvan myöntöperusteena on nimenomaan ns. unmet medical need henkilöille, joilla on KRAS G12C -mutaatio.
Suomen Syöpäpotilaat ry valmistelee lausuntoa ja kaipaa lausunnon tueksi kokemuksia potilailta ja/tai läheisiltä.
Lausuntoa varten toivotaan kokemuksia lääkevalmisteesta ja/tai kuvausta nykyhoidosta KRAS G12C -mutaatiota sairastavilta.
 
Oman tai läheisen kokemuksen kuvauksessa voi ottaa kantaa mm. siihen, oliko kapselihoitoa helppo noudattaa, lääkkeen annostelutapaan, miten lääke vaikutti elämänlaatuun, toiminta- tai työkykyyn sekä arjessa selviämiseen. Voit lisäksi kuvailla mahdollisia sivuvaikutuksia. Myös muut näkökulmat ovat tervetulleita. Selkeyden vuoksi kerro kuvauksessa liittyykö kokemus Lumykras-valmisteeseen vai nykyhoitoon.
 
Kerro omista tai läheisesi kokemuksista mielellään mahdollisimman pian tai viimeistään 23.8. sähköpostitse erityisasiantuntija Emma Anderssonille: emma.andersson@syopapotilaat.fi. Kuvauksen ei tarvitse olla pitkä, muutama lause riittää hyvin.
Lisätietoa EMA:n suosituksesta Euroopan lääkeviraston EMA:n sivuilla (englanniksi): https://www.ema.europa.eu/…/lumykras-epar-medicine-overview…
 
Lämmin kiitos kokemuksistanne ja havainnoistanne!
 
Elokuisin terveisin,
Emma / Suomen Syöpäpotilaat ry
 

   
Quote
Share: