Lääkkeitä kotiin Wo...
 
Notifications
Clear all

Lääkkeitä kotiin Woltin välityksellä

7 Posts
5 Users
1 Reactions
1,410 Views
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2213
Topic starter  

Helsinkiläisten iloksi ja terveydeksi löysin apteekkien nettisivustoja tutkaillessani kiinnostavan tiedon:

https://apteekki360.fi/blogs/news/apteekki-360-wolt-pikakuljetukset-helsingissa

Hakaniemen Ympyrätalossa sijaitseva apteekki on aloittanut yhteistyön Woltin kanssa. Maanantaista lauantaihin klo. 10-17 on mahdollista saada apteekkituotteet aina reseptilääkkeitä myöten pikakuljetuksena kotiin. Maksua vastaan tietysti.

Ei ollenkaan huono palvelu ottaen huomioon, että aina voi tulla tilanteita, jolloin lääkkeitä tarvittaisiin tässä ja nyt, eikä tarvitsijalla ole minkäänlaista mahdollisuutta hakea niitä apteekista. Ainakin minua yksin asuvana ihmisenä tieto ilahdutti suuresti. Olen usein miettinyt, mitä ihmettä teen, jos tulee jokin tosi hätä, johon kotoa ei löydy apua, mutta apteekista löytyisi, enkä kykene lähtemään sinne.

Poistin toiseen kirjoittajaan kohdistuneen allekirjoitukseni, koska se oli aivan hirveä.


   
Quote
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2213
Topic starter  

Yliopiston Apteekin Wolt-pikakuljetuspalvelu:

Wolt-pikatoimitus 

Tilaus toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen (kiinteän tieyhteyden piirissä). Voit valita verkkokaupan kassalla Wolt-pikatoimituksen, jos se on tuotteen saatavuuden, valikoiman ja postinumeron perusteella mahdollista. Arvioitu toimitusaika kerrotaan kassalla ja asiakkaalle toimitetaan tarkennettu toimitusaika-arvio toimitusprosessin edetessä sähköpostilla/tekstiviestillä (emme valitettavasti voi ottaa huomioon asiakkaan tarkkoja toiveita toimituksen kellonajasta). Lähetys luovutetaan vain suoraan vastaanottajalle (ei voi jättää oven taakse), joten vastaanottajan tulee olla paikalla, kun kuljettaja toimittaa tilauksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti palautuu Yliopiston Apteekkiin, ja asiakkaan tulee itse noutaa paketti sieltä. Pakettia ei voida lähettää uudelleen. Toimituskulua ei palauteta, jos asiakas ei ole ollut vastaanottamassa tilaustaan.

Wolt-pikakuljetus on käytössä vain pääkaupunkiseudulla tietyillä postinumeroalueilla. Voit tarkistaa kassalla postinumeron perusteella, onko Wolt-toimitus valittavissa asuinalueellasi.

https://www.yliopistonapteekki.fi/verkkoapteekki/maksu-ja-toimitustavat

Poistin toiseen kirjoittajaan kohdistuneen allekirjoitukseni, koska se oli aivan hirveä.


   
ReplyQuote
Plom
 Plom
(@plom)
Reputable Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 395
 

Tuo on siis Helsingissä , ei valtakunnan kaikissa apteekeissa.


   
ReplyQuote
Tintti
(@tintti)
Eminent Member
Joined: 1 vuosi ago
Posts: 18
 

Luulis olevan hintava ja varmaan karsittu paljon mitä lääkkeitä ei toimiteta .

 

edit-kuten olikin kun luin jutun..

This post was modified 10 kuukautta ago by Tintti

   
ReplyQuote
Anrika
(@anrika)
Illustrious Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2057
 

Mutta jollekin imodiumille tai muulle, mitä ei voi mennä apteekista hakemaan, tämä palvelutoimitus sopii. Kuume ja särkylääkkeille, kun toivottavaa on, ettei kipeänä mentäs kotiovea pidemmälle. Ei minusta noin 8 euron toimitusmaksu ole mikään älytön hinta, jos on pakko nyt ja heti saada lääkettä. Harmi kun on vain pääkaupunkiseudulla. Yliopiston apteekista voi tilata lääkkeitä, vaikka olisi missäpäin Suomea tahansa, kun maksaa pienen postimaksun ja tilaa vaikka postin automaattiin. Silloin menee aikaa, ennen kuin lääke on perillä, mutta tälläinen verkkoapteekki on olemassa. En muista olenko tilannut kolmiolääkkeitä, mutta kaikki psyykelääkkeet ja kaikki 13 lääkettä mitä mulla on käytössä, olen voinut tilata.


   
ReplyQuote
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2213
Topic starter  

Anrika, olen samaa mieltä. Kuljetus- ja palvelumaksuistaan huolimatta kyseinen kotiin kuljettaminen voi olla iso ilo ihmisille, jotka eivät kykene lähtemään apteekkiin hakemaan heti tarvitsemiaan lääkkeitä.

En toistaiseksi ole joutunut turvautumaan palveluun, mutta olen iloinen tietäessäni sen olemassaolosta. Ikinä en voi tietää, milloin tulee tarvetta. Ja toivon myös, että kyseinen palvelu laajenisi kattamaan koko Suomen.

Poistin toiseen kirjoittajaan kohdistuneen allekirjoitukseni, koska se oli aivan hirveä.


   
Anrika reacted
ReplyQuote
Golddigger
(@golddigger)
Eminent Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 24
 

Joskus on niin huonos kunnos että ei pääse apteekkiin, hyvä palvelu! Onko joku täällä vielä koettanut testatat tuota?


   
ReplyQuote
Share: