Paikka auki!
 
Notifications
Clear all

Paikka auki!

1 Posts
1 Users
0 Likes
1,281 Views
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 1904
Topic starter  

Haemme [FinFami Uusimaa ry] uutta työntekijää. Tehtävä on osa Paikka auki -ohjelmaa (STEA), jossa mahdollistetaan työn ja päätoimisen opiskelun ulkopuolella olevalle alle 30-vuotiaalle nuorelle tai osatyökykyiselle henkilölle työsuhde yhden vuoden ajaksi. Työ alkaa 15.4 2023 tai sopimuksen mukaan.

Työhösi voi kuulua monenlaisia toimistoassistentin tehtäviä, kuten tapahtuma- ja kokousjärjestelyjä ja niissä avustamista, viestintää sosiaalisessa mediassa ja näiden kanavien ylläpitämistä sekä avustamista viestintämateriaalien ja -sisältöjen laatimisessa, laskutukseen ja sopimusten käsittelyyn liittyviä työtehtäviä sekä mm. sähköpostilla ja puhelimitse tehtävä asiakaspalvelu.

Pääset mukaan kehittämismyönteiseen työyhteisöön tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä omais- ja perhetyötä. Arvostamme yhdessä tekemistä ja oppimista sekä innokasta asennetta. Työ voi olla koko- tai osa-aikatyötä sopimuksen mukaan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa sovellamme yksityisen sosiaalipalvelualan AVAINTATES työehtosopimusta.

Odotamme hakemustasi 31.3.2023 mennessä osoitteeseen leif@finfamiuusimaa.fi
Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja työ- tai harjoittelukokemuksistasi. Voit liittää mukaan myös cv:n. Viestikenttä merkitse tekstillä ”Paikka auki”.

 

Mikä Paikka auki -avustusohjelma?

Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen. Ohjelma on käynnissä toistaiseksi.
Paikka auki -avustusohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja täten edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan.

Paikka auki -ohjelmasta ja palkkauksen kriteereistä voit lukea lisää täältä: https://paikka-auki.fi/tietoa-paikka-auki-avustusohjelmasta/

 

https://www.finfamiuusimaa.fi/ajankohtaista/paikka-auki/

Silka, lopeta kiusaaminen! 😥
Silkan allekirjoitus omissa viesteissään:
"Silka kirjoitti 13.10.2022, 15.6.2023, 18.6.2023 ja 26.9.2023:
Mirri, kuten olen jo vuosien ajan sanonut: et ole tervetullut päiväkirjaani. Lopeta häiritseminen ja kiusaaminen."


   
Quote
Share: