HSL:n kysely, aihee...
 
Notifications
Clear all

HSL:n kysely, aiheena Kehä ykkönen

2 Posts
2 Users
0 Reactions
2,143 Views
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2381
Topic starter  

Kehä I:n liikkumiskysely

Kuinka hyvin Kehä I:n ja sen ympäristön joukkoliikenne palvelee sinua? Mikä on mielestäsi toimivaa ja mitä pitäisi parantaa?

HSL aloittaa Kehä I:n suuntaisen linjastosuunnittelun vuoden 2024 tilanteeseen, jossa pikaraitiotie 550:n sekä uuden Tapiolan ja Leppävaaran välillä kulkevan bussilinjan 523 liikenne on alkanut. Aloitettava suunnitteluprojekti keskittyy Kehä I:n sekä sen ympäristön bussilinjojen kehittämiseen.

Auta meitä alueen joukkoliikenteen kehittämisessä vastaamalla tähän kyselyyn.

Kyselyn tavoitteena on parantaa ymmärrystämme Kehä I:n ympäristön ja sitä käyttävien asukkaiden liikkumisesta, siihen liittyvistä tarpeista sekä nykyisen joukkoliikennepalvelun toimivuudesta. Toivomme vastauksia niin Kehä I:n ja sen ympäristön joukkoliikenteen käyttäjiltä, kuin myös teiltä, jotka ette tällä hetkellä käytä joukkoliikennettä tai koe sen tukevan liikkumistanne Kehä I:n alueella riittävän hyvin.

Pyydämme sinua kertomaan omista ja perheenjäsentesi matkoista, joiden lähtöpaikka tai määränpää on Kehä I:n varrella tai sen lähialueilla. Tämän lisäksi pyydämme sinua arvioimaan alueen nykyistä joukkoliikennettä ja pohtimaan bussiliikenteen kehityskohtia. Halutessasi voit jättää kysymykseen vastaamatta, jos et halua tai osaa vastata johonkin kohtaan.

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Kysely on auki 24.10. – 13.11.2022.

Vastaamiseen menee n. 10 min. Koostamme kyselyn päälöydökset ja julkaisemme ne suunnitelman blogissa. Liikkumiskyselyn tiedot ovat anonymisoituja ja käytämme vastauksia Kehä I:n joukkoliikenteen kehittämiseen sekä alueen asiakastarpeiden kartoittamiseen. Saatamme käyttää anonymisoituja lainauksia avoimista vastauksista, kun raportoimme tuloksista.

Lisätietoa suunnitteluprosessista ja sen vaiheista ja osallistumisen mahdollisuuksista löydät : www.hsl.fi/keli

Tervetuloa vastaamaan ja vaikuttamaan, kiva että löysit tänne!

https://new.maptionnaire.com/q/2ny4btw8nif4

Poistin toiseen kirjoittajaan kohdistuneen allekirjoitukseni, koska se oli aivan hirveä.


   
Quote
Plom
 Plom
(@plom)
Reputable Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 415
 

Ei palvele minua kun 230 km matkaa kehä ykköselle.


   
ReplyQuote
Share: