Retu Pisnesmiäs & I...
 
Notifications
Clear all

Retu Pisnesmiäs & InsiRööri Tahvo

3 Posts
1 Users
0 Reactions
335 Views
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2324
Topic starter  

"Jaa-a…
Tässon nyv vähäh hankala Ropleema, enkä oikem meinaak kekata, kunka ser Ratkasis!? Oltiin tossa AamuSeiskalta lährössä patjutteleej ja seisottiim portilla jo. Äite napsahutti remmim pantaani ja aukas portin. Ja Juur sillon kävi se Hyvä Munkki: remmi eijjollukkaam mennyk kunnolla kiinip pantaaj ja kumä tempasin, nin koitti MeikäPojallev vapaus!! Kiihrytin nopeuren sataseej ja olij jo roskiksella menossa, kuv vasta huamasin, että Perässähiihtäjä puuttu. Siä seiso viä portilla, remmi tassussaan ja holkki pyäreenä, näkimep pullotti kupolissa.
Hihkas nimeni ja mää pyärährin sel luak kattoom, Mikä maksaa ja otin uurel lährön toiseen suuntaam, pellom poikki kohti mettää. Vanhat ukot siikas myäs jo pihalla, että Mihkähän toi InsiRööri om menossa? En kyä kerinnyj jäärät tekeer Reveraattija siinä tilanteessa. ÄiteIhminen kariju perääni PysähtymisKäskyjä ja nimeeni, mutta LiiketToimek kutsu!
Painum meitin koivikoh halki, kiärsim Pernamaaj ja sittel lährin naapuriin kattoon, kunka siä MunkkiMaakarit ja likat jaksaa!? Kunei likkoja näkynym, mää pomppasin niiren airan ylittep pihaan. Nääs kun ne on nim matalija, aitakin om matala! Ja siihehhän se sittel loppu koko Hyvin alkanul LöytöRetkeni. Likkojen äite oli kattellul lasista, että mikä ihmeen Pormula kisuttaa niittem mailla semmottek KaksSataa mittarissa?! Tunnisti meikäläisej ja Otti muk Kiini!! Voi Änkeröinen, sano PelleHermanniki!!
Virpi piti pannasta kiinij ja lähti taluttaam mua kotsaan. No siinähän tulikin sittev vastaar Retu ja papparainej ja taluttajani vaihtu. Eijjollu enääv VaihtoEhtoo, Juastakko vai EiköJuasta, kas siinäpä Eijjollup pulmaa. Takasin kotsaaj ja matalan ihmiser remmiin kiinitys.
Äiteltä oli mennyp PuhekKyky Ihav vallaj ja henkitys kuulu aka raskaana. Se om muuton toi lunssa semmonen Asija, ettei sen kanssa kyä tarttis palijon konstailla. Mulla SitäVaston oli akku menny YliLatauksem pualelle! Koitin kiskooj joka suuntaaj ja sarar rosentim ponnistuksella, ekä matka meinannu eretäs sitten yhtää. Nin kauvvaa ei toi reisu oo ikänä kestäny, toisella kauhee kiire ja toisella kauheen kova polla. Kymysys: kumpiko voitti?
Miälestäni hiljanev viikko meni jo, kumä oiken kalenterista kävin kattomassa. Mutta äiteltä ov vissiim PuhekKyvyl lisäks mennym myäs AjanTaju, sev verta hiljasta täälä nyn näyttää oleva. Että on tääkin ny, Moro!"

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063533714832

 

Poistin toiseen kirjoittajaan kohdistuneen allekirjoitukseni, koska se oli aivan hirveä.


   
Quote
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2324
Topic starter  

Iivari Määräkoeraa ei enää ole, mutta Facebookissa on kahden irlanninsetterin 'oma ploki', joka on tutustumisen arvoinen.

"Tää om meitin kahren irlanninsetterin oma ploki, meinaten Retu Pisnesmiähen ja InsiRööri Tahvon👍😊"

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063533714832

Poistin toiseen kirjoittajaan kohdistuneen allekirjoitukseni, koska se oli aivan hirveä.


   
ReplyQuote
Mirri
(@mirri)
Noble Member
Joined: 2 vuotta ago
Posts: 2324
Topic starter  

"Tahvo
Huamenta Täältä LähiHoirosta!
Voijjettä, mikä TakaPakki ny! Muj ja RetuVeikan suunitelmat ajokim päin kivee; äite ol lentsussa ja äijjä kans. Kyä eijjoh häävijä HoitoHenkilöKunnalla ja surkeep palkat. KotoVäki köhii, Retu kulkee SarelLiitim päässä ja mää Ainoona HyväKuntosena hyäril LähiHoitajana.
Että nym mää tarttisin semmotTer Rivakan ApuHoitajan tännek kaverikseni. TyänKuvaan kuuluu EnsTekskin KotoVäjev viäressä makoilu, käytettyjen KuanoRättijem pirstominen ja VäliTöinä meikäläisen kans riahuminen tua PihaMaalla.
Pikaset ilmottautumiset suaraam MeikäPojallen, nin sovitaan palkat sum muut. On tua komerossa KaikelLaisija hyvijä purtavija tarijouksessa ja poonuksena reilu valikoima leluja, joilla saa Ihav vapaastil leikkijä.
Nym mää rupeev vartoon, kekä ehtii Ensimmäisenä, hei Moro!"

https://www.facebook.com/100063533714832/videos/1152932326131046

Poistin toiseen kirjoittajaan kohdistuneen allekirjoitukseni, koska se oli aivan hirveä.


   
ReplyQuote
Share: