Sivu 1/1

Kysymys ylläpidolle

ViestiLähetetty: 13 Syys 2020, 09:40
Kirjoittaja Kissankello
Hei, liityin uudella nimimerkillä päästäkseni lukemaan vanhan päiväkirjani. Se näkyy tuolla päiväkirjoissa, mutta sitä ei saa klikattua auki. Onko mitään tehtävissä? Onko missään tallessa vanhan Tukarin aikaisia päiväkirjoja? Nää ois nyt kovin merkittäviä itselleni.
.. T: Sodapop nyk. Kissankello

Re: Kysymys ylläpidolle

ViestiLähetetty: 13 Syys 2020, 13:01
Kirjoittaja Haller81x
Moro! En oo ylläpitoa, mutta siis tällä sivustolla ei ollu tilaa uusille kirjoituksille tarpeeksi, niin sitten admin poisti vanhemmasta päästä päikkyjä ym. ketjuja. Multakin hävis monta päikkyä.
En tiedä, miksi tälle sivustolle ei kovin pal tekstiä ym. mahdu, mutta tää kyl taitaa olla ilmaisalustalla (tai halvalla sellaisella, en ole mikään atk-nero). Mutta itte olen kyllä pitänyt ihan paperista päiväkirjaa ja tehny 4 omakustannetta mm. päikkyjen teksteistä jne (mm. Tukarilla ja Janoinen.netissä).
archive.org on sivusto, jolta löytyy jopa alkuperäisen Tukiasema.net-sivuston päikkyjä ym, ei kuitenkaan minun.
Ylläpitäjä ei tänne kirjoittele, ei ainakaan usein. Muistaakseni edellisestä vastauksesta on jopa pari vuotta aikaa.
T:Haller (ent. nimimerkkejäni Megakesä, Bibliofiili jne).
Tsemiä syksyysi.

Re: Kysymys ylläpidolle

ViestiLähetetty: 20 Syys 2020, 20:51
Kirjoittaja Kissankello
Tervehdys Haller, sinut muistankin hyvin:) Onkohan siis mitään keinoa saada tästä nykyiseltä foorumilta poistettua päiväkirjaa takaisin? Ekan Tukarin päiväkirja minulla onneksi on paperiversiona olemassa. Mutta tarvisin kipeästi nämä merkinnät mitä tälle foorumille olen kirjoittanut.

Re: Kysymys ylläpidolle

ViestiLähetetty: 21 Syys 2020, 23:54
Kirjoittaja Haller81x
Eipä taida olla. Ja tällä munfoorumi-alustallakin on ainakin Luukkosen Pertin Psykopatologia-sivustolla joitain päivityksiä menossa, mutta voidhan joku tsekata munfoorumi-sivuston infot. Itte meen asap petiin. Että jos siellä ois infoa siis. Aivot jumis zzz.

Re: Kysymys ylläpidolle

ViestiLähetetty: 27 Syys 2020, 07:35
Kirjoittaja admin
Kissankello kirjoitti: Onkohan siis mitään keinoa saada tästä nykyiseltä foorumilta poistettua päiväkirjaa takaisin? Ekan Tukarin päiväkirja minulla onneksi on paperiversiona olemassa. Mutta tarvisin kipeästi nämä merkinnät mitä tälle foorumille olen kirjoittanut.


Valitettavasti varmuuskopiot eivät ulotu kovin kauas ja tällä hetkellä vanhin on toukokuulta.

Voit kurkata https://web.archive.org/web/20180809101 ... asema.org/, mutta siellä ei taida olla päiväkirjoja, koska ne eivät näy ennen sisään kirjautumista, mitä taas arkiston robotti ei tee.

-- Admin

Re: Kysymys ylläpidolle

ViestiLähetetty: 12 Tammi 2021, 23:51
Kirjoittaja Plom
Kysynpäs itsekin jotta miksei kirjautuminen ole salattu ?