Ilmastonmuutos....

Kaikenlaista keskustelua muista kuin mielenterveysaiheista

Valvoja: Reinikainen

Ilmastonmuutos....

ViestiKirjoittaja evvk » 08 Tammi 2018, 01:01

...on niin tätä päivää. Australiassa hirmuhelteet ja pohjois-amerikassa ennätyskylmää.

Ja suomessa ollut vetistä koko viime vuoden, nyt sentään päästään eteläosissakin talven makuun.

On se.
evvk
Peruskäyttäjä
 
Viestit: 212
Liittynyt: 23 Heinä 2011, 12:44

Re: Ilmastonmuutos....

ViestiKirjoittaja Golddigger » 08 Tammi 2018, 01:11

Joo ilmastonmuutos näkyy ensimmäisenä täällä pohjolassa. Vaikka aina sanotaan että Suomi hyötyy ilmastonmuutoksesta, mutta oha tää perseestä että kokoajan on syksy, kunnon neljän vuodenajan sijasta.

Ainut mahdollisuus on ilmastonmanipulointi. Tarkoitan että ilmastoon suihkutetaan jotain rikkiyhdistetiä tjsp. jotta auringon valo heijastuisi takaisin avaruuteen.

Siläl toinen vaihtoehto, talouden kasvamiesn pysähtyminen ei tule kuuloonkaan ihmisille. Tiedän että tämän palstan työkyvyttömyyseläkeläiset väittävät olevansa epä-ahneita, kunneivat käy töissä, mutta täytyy muistaa että juuri talouskasvun takia teillä on niin hyvät oltavat! Jos talouskasvu lakkaa kyllä tulee kylymä tänkin palstan työkyvttömille hipeille!
Nukuin ja näin unta, että elämä on iloa. Heräsin ja huomasin että elämä on työntekoa. Tein työni ja huomasin että työnteko on iloa.
Avatar
Golddigger
Hopeajäsen
 
Viestit: 850
Liittynyt: 18 Loka 2011, 17:16

Re: Ilmastonmuutos....

ViestiKirjoittaja Plom » 08 Tammi 2018, 16:56

Vaan kun koko universumimme lämpenee ...samoin aurinkokuntamme planeetat , siitä ei puhuta koska niitä ei voi verottaa. Syynä lämpenemiseen on aurinkomme lisääntynyt lämpösäteily joka aina edeltää kylmempää kautta.
Peace.
Avatar
Plom
Hopeajäsen
 
Viestit: 1974
Liittynyt: 15 Joulu 2012, 21:14
Paikkakunta: Päijät-Hämeessä

Re: Ilmastonmuutos....

ViestiKirjoittaja Golddigger » 09 Tammi 2018, 00:28

En nyt oikeen usko että KAIKKI lämpeneminen johtuis vaan auringon terhakkaamasta käymisestä. Aika nopeasti se on sitten ruvennut paistaan isommin, kun lämpötila on noussut siis ihan vuosikymmenessä merkittävästi. Luulis että kun puhutaan muutoksista auringon säteliyssä niin aika skaala olis vähintään satoja tuhansia vuosia. No mut jos toi pitää paikkansa, niin toivottavasti se alkaa paistaan vähän kylmemmin tässä ihan lähivuosina?

Kyllä ilmastonmuutos saatais pysäytettyä, jos kaikki puhaltais yhteen hiileen! Tuntuu vähän siltä, että kun sitten Plominkin pitäis luopua siitä kullin heiluttelusta takapihallaan, niin asia onkin täysin meidän tekemisien ulottomattomisssa.
Nukuin ja näin unta, että elämä on iloa. Heräsin ja huomasin että elämä on työntekoa. Tein työni ja huomasin että työnteko on iloa.
Avatar
Golddigger
Hopeajäsen
 
Viestit: 850
Liittynyt: 18 Loka 2011, 17:16


Paluu Yleistä asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron